Tegenwoordig wordt er veel gebruikt gemaakt van middelen om of meer genot te hebben, of om tijdelijk het probleem weg te nemen van het niet krijgen of niet voldoende krijgen van een erectie. Vidaliste 40 MG is een middel om een erectie te krijgen of een betere erectie voor meer genot tijdens de seks. Het middel wordt geproduceerd in India door Centurion Laboratories. Sinds 4010 wordt dit middel geproduceerd en is zeer populair bij mannen met erectieproblemen, of mannen die een langere en intensere erectie willen behouden tijdens de seks.

De werkzame stof in Vidalista tabletten is Tadalafil. De stof verbetert een erectie door de verbeterde bloedtoevoer naar de penis toe. De bijwerkingen van de tabletten zijn minimaal, een uur voor de geslachtsgemeenschap dien je een tablet in te nemen. Tot 36 uur kunnen de effecten merkbaar zijn in je lichaam.

Waar wordt Vidalista 40 MG voor gebruikt?

Vidalista 40 MG wordt voornamelijk gebruikt voor mensen die moeite hebben om een erectie te krijgen, of die te behouden. Echter is er ook een groep gebruikers die het middel gebruiken als genotsmiddel, om langer en meer te genieten van de seks.

Vidalista is verkrijgbaar in verschillende aantallen. Een stripje bevat tien tabletten, wil je meer tabletten bestellen dan is het mogelijk om aantallen te verkrijgen vanaf 10 tabletten oplopend tot 500 tabletten of meer.

Bij gebruik van Vidalista is het mogelijk dat er bijwerkingen optreden, dit is per persoon verschillend. De één zal nergens last van hebben, de ander zal wel last krijgen van bijwerkingen. Hieronder beschreven de eventuele bijwerkingen:

 • Misselijkheid, buikpijn, brandend maagzuur en braken. Misselijkheid en maagklachten zijn te voorkomen door de tablet met wat voedsel in te nemen. Blijf je toch last houden dan moet je een arts raadplegen.
 • Hoofdpijn, opvliegers en blozen. Bij meer gebruik van het middel zal je lichaam er aan wennen, deze bijwerkingen zullen dan niet meer optreden.
 • Rugpijn en spierpijn. Lichte pijn in benen en armen.
 • Verstopte neus, verkoudheid. Zeer zelden een bloedneus.

Zelden voorkomend:

 • Duizeligheid, flauwvallen. Kan voorkomen bij oudere mensen met een lagere bloeddruk. Bij meerdere keren gebruik van het middel zal de bijwerking over gaan als je lichaam eraan gewend is.
 • Bij vrouwen: langer bloeden tijdens de menstruatie.

Zeer zelden voorkomend:

 • Oogklachten zoals wazig zien, dubbel zien of een groene waas voor de ogen.
 • Overmatig zweten.
 • Oorsuizen, raadpleeg direct een arts als je minder gaan horen.
 • Langdurige en pijnlijke erectie.
 • Hartkramp of hartkloppingen. Gebruik bij hoge bloeddruk of een hart en vaatziekte is ten zeerste af te raden. Heb je de laatste 6 maanden hartklachten gehad dan mag je dit middel niet gebruiken.
 • Spierkrampen. Krijg je last van spierschokken of krampen dan dien je direct een arts te waarschuwen.
 • Overgevoeligheid van het gebruik. Dit merk je aan galbulten, jeuk en huiduitslag. Zelden komt er een zwelling van de tong, lippen, of gezicht voor. Je kunt dan benauwd worden, in deze gevallen die je direct een arts te waarschuwen. Is er overgevoeligheid geconstateerd van Tadalafil dan mag je dit middel in de toekomst niet meer gebruiken.

Wanneer en hoe neem je de tablet in?

Je kunt de tablet een halfuur tot een uur voor de geslachtsgemeenschap innemen. Eerder mag ook omdat de tablet een werking heeft tot maximaal 36 uur. Op een vast tijdstip kun je de tablet ook iedere dag innemen. Je mag nooit meer dan 1 tablet per 24 uur innemen. Heb je na inname last van misselijkheid, neem de tablet met wat voedsel in.

Hoelang mag je Vidalista 40 MG gebruiken?

Ben je tevreden over de werking van de tablet dan kun je die zolang als nodig gebruiken. Gebruik je de pil dagelijks en ben je een dosis vergeten neem dan geen extra dosis in maar op het normale tijdstip de dag erna doorgaan.

Mag ik Vidalista 40 MG gebruiken als ik al andere medicijnen gebruik?

Het is niet aan te raden tegelijkertijd andere genotmiddelen in te nemen als je Vidalista 40 MG gebruikt. Je kunt er ook voor kiezen om vidalista 20 te gebruiken, hier is de docering iets lager. Gebruik je bloedvatverwijders met nitraat dan kun je plotseling een te lage bloeddruk krijgen die lang aanhoud. Andere medicijnen die je gebruikt tegen een vergrote prostaat zoals doxazosine en terazosine. Door de combinatie kan je bloeddruk extra dalen waardoor je duizelig wordt. Dit gaat weer uit zichzelf weg. Blijf rustig zitten en sta niet op als je duizelig bent.

Sommige medicijnen tegen hiv en hepatitis C. Raadpleeg je arts met welke medicijnen Vidalista niet samengaat.

Mag je na inname autorijden, alcohol drinken en alles eten?

Vidalista 40 MG kan wazig zien of duizeligheid veroorzaken, heb je hier last van neem dan geen deel aan het verkeer.

Net als het medicijn verwijdt ook alcohol je bloedvaten. Het is daarom niet aan te raden dit middel te gebruiken in combinatie met alcohol. Een glaasje wijn per week kan geen kwaad, liever niet op de dagen dat je dit middel gebruikt. Veel alcohol werkt ook negatief op het krijgen van een erectie.

Voor dit middel zijn er geen beperking met eten.