De druk op mannen is tegenwoordig groot, stress en diabetici zijn geen uitzonderingen meer. Ook hebben veel mannen te kampen door stress met erectieproblemen, of impotentie genoemd. Er zijn gelukkig heel wat middeltjes op de markt die dit probleem (tijdelijk) kunnen verhelpen. Kamagra is onder andere een middel wat kan helpen bij het krijgen van een erectie. Maar wat is nu precies de werking van het middel en de ervaringen ermee? Om te beginnen gebruiken niet alleen mannen met een erectieprobleem dit middel, ook kan het van nut zijn om je seksleven leuker en spannender te maken. Je erectie wordt er harder van en je houd er langer een erectie van dan een natuurlijke erectie.

Kamagra tabletten neem je oraal in, het heeft heel even de tijd nodig om te gaan werken in je lichaam. ( 45 tot 60 minuten ) Als het middel eenmaal werkt dan heb je een stevige erectie die een paar uur aan kan aanhouden. Ervaringen leren dat de pil gedurende 4 tot 6 uur voor een erectie zorgt.

Hoe werkt Kamagra?

Eigenlijk werkt het middel heel eenvoudig, de werkzame stof is Sildenafil. Deze stof komen we ook tegen in Viagra pillen. Deze stof zorgt voor de mannelijke versterking. Sildenafil zorgt ervoor dat de bloeddoorstroming wordt bevorderd en dat het bloed ook langer in de penis blijft. De stof wordt door het mondslijmvlies opgenomen, daardoor komt de stof snel in het lichaam terecht. Een uitermate goed en snel middel om een goede erectie te krijgen.

Mogelijke bijwerkingen van Kamagra

Zoals bijna alle middelen of medicijnen kan ook Kamagra bijwerkingen veroorzaken. De ervaringen zijn dat deze licht tot matig zijn te noemen. Na gedegen onderzoek zijn een aantal bijwerkingen naar buiten gekomen:

  • hoofdpijn of blozen
  • duizeligheid
  • verstopte neus
  • bonkende hartslag
  • wazig zien

Heb je een erectie die langer aanhoud dan 6 uur dien je direct een arts te raadplegen. Heb je pijn op je borst wat langer aanhoud dan normaal is het ook strikt aan te bevelen je arts te bezoeken. Houden de overige bijwerkingen langer dan gewenst aan raadpleeg in dat geval ook je arts voor een controle.

Oorsprong van Kamagra

Pfizer een Zwitsers bedrijf deed in de jaren 90 onderzoek naar een behandeling van de aandoening genaamd “pulmonale arteriële hypertensie”. Tijdens het onderzoek kwamen de wetenschappers er bij toeval achter dat de proefpersonen een onverwachte bijwerking ervaarden. Namelijk een lang aanhoudende erectie.

Sildenafil de werkzame stof in Kamagra wordt tegenwoordig gebruikt voor het verhelpen van erectiestoornissen en impotentie bij mannen.

Kamagra remt de aanmaak van bepaalde enzymen af in het lichaam. Te weten de zogenaamde PDE5 enzymen. Deze enzymen remmen op zijn beurt weer de aanmaak van cyclisch guaninemonosfaat (CGMP) in je lichaam. CGMP is weer van invloed op de bloedtoevoer van de zwellichamen in de penis. Daarnaast is PDE5 van invloed op je bloeddruk.

Het klinkt allemaal erg ingewikkeld maar dat is het niet. Eenvoudig gezegd zorgt Kamagra ervoor dat de spierwanden van de zwellichamen zich ontspannen waardoor deze makkelijker vollopen met bloed. Ook je bloeddruk wordt hoger waardoor het bloed sneller door je lichaam zal gaan stromen.

Werkt Kamagra onder iedere omstandigheid?

Een fabeltje als je een kamagra pilletje inneemt dat je dan binnen de kortste keren een erectie hebt. Neem je een tablet en ga je de krant zitten lezen, maak je geen illusies er zal geen erectie komen hoelang je ook wacht. De combinatie van een erotische prikkel en de werkzame stof Sildenafil zal er voor zorgen dat je een erectie krijgt. Heb je een erectie maar verdwijnt de erotische prikkel dan zal ook de erectie snel weer weg zijn. Echter zodra de prikkel weer terug is zal ook de erectie er weer in een zeer snel stadium terug keren.

Ook na het klaarkomen, zal je sneller weer een erectie hebben dan bij een natuurlijke erectie zonder Kamagra. Makkelijk dus als je liefhebber bent van meerdere vrijpartijen kort achter elkaar.

Alcohol en een Kamagra tablet is geen goede combinatie. Ook vet eten en daarna een tablet nemen is niet gunstig voor de werking. Onderzoek heeft uitgewezen dat de werking minder wordt na inname van vet eten of het drinken van alcohol.

Kopen van Kamagra

Dan een van de belangrijkste vragen, waar moet ik het middel kopen en is het veilig? Let erop bij aanschaf van Kamagra dat je wel het officiële middel hebt. Helaas zijn er op internet veel aanbieders die middelen onder de naam Kamagra verkopen. Na onderzoek blijkt er dus een andere werkzame stof in te zitten, niet alleen zonde van je geld maar ook nog eens gevaarlijk voor je gezondheid. Probeer altijd te bestellen bij een leverancier waarmee je contact kan leggen, die je zekerheid kan geven dat de tabletten echt zijn. Ook bij erectiemiddelen geldt, als het te mooi lijkt om waar te zijn is dat het ook in bijna alle gevallen.